esperar

somos de aguentar, nem sabemos quanto, mas, ao chegarmos,  vamos continuar!

Somos gente que se queixa,

De limites, talvez, pequenos,

Aguentar!

Nem queremos esperar,

Sabemos a melhor deixa!

Quanto do tempo, momentos serenos?

Mas temos de esperar,

Ao sabor do vento e ao sabor do mar,

Chegarmos!

Vamos, asim aguentarmos,

Continuar.

 

Somos pequenos?

Queixa?

De aguentar!

Esperar!

Nem deixa!

Quanto esperar?

Mas mar!

Ao chegarmos,

Vamos aguentarmos,

Continuar!

Género: