" To my Secret Love..."

" To my Secret Love..."

 

Make me stronger, make me believe... make me fly,
Do not let my Soul die,
Give me your kindness, give me your tenderness...
Turns Darkness into Light...
Bring me out of dreams, give me your wings,
Let´s run away from this World,
Take my hand, take my breath,
And we´ll make this Love ...
Into eternal Sky.

To my Secret Love...

Luis Ginja

 

Género: